Belgische keuken-streekgerechten
Onze kaart
Onze kaart
Ook voor onze gerechten zetten we opnieuw België centraal, met typische en bijzonder smaakvolle recepten van weleer, zoals een bord met Ardeense specialiteiten of een huisgemaakte kaasfondue met Herve. Zonder de stoemp van de dag te vergeten, de bekende Vlaamse carbonnade op de ballekes met tomatensaus voor de puristen onder ons. Al deze authentieke recepten zullen de smaakpapillen doen prikkelen, van groot en klein.
Op het niveau van onze bieren zijn alle biertypes vertegenwoordigd: blond, bruin,wit en saison, zonder daarbij de gueuzes te vergeten. Er is dus een bier voor ieders smaak. Want frietjes eten is goed, maar met een pintje erbij is het nog beter!
Ook voor onze gerechten zetten we opnieuw België centraal, met typische en bijzonder smaakvolle recepten van weleer, zoals een bord met Ardeense specialiteiten of een huisgemaakte kaasfondue met Herve. Zonder de stoemp van de dag te vergeten, de bekende Vlaamse carbonnade op de ballekes met tomatensaus voor de puristen onder ons. Al deze authentieke recepten zullen de smaakpapillen doen prikkelen, van groot en klein.
Op het niveau van onze bieren zijn alle biertypes vertegenwoordigd: blond, bruin,wit en saison, zonder daarbij de gueuzes te vergeten. Er is dus een bier voor ieders smaak. Want frietjes eten is goed, maar met een pintje erbij is het nog beter!