U zal nooit meer op dezelfde manier naar Brussel kijken

Het België van toen bij Zotte Mouche

België staat beslist bekend voor zijn chocolade, maar ook voor zijn populaire bistrots. Voor alle liefhebbers van deze oorden van feest en vertier, zal onderstaande info een schot in de roos zijn! Zotte Mouche, dat deel uitmaakt van de groep Ricotta & Parmesan, is een totaal nieuwe bistrot in Belgische stijl, gesitueerd midden in het centrum van Brussel, met als doel de traditie van de bistrots van weleer te doen voortduren.

Een decor uit de jaren 60

Om vast te houden aan deze ambiance van een typische bistrot, heeft Zotte Mouche ingezet op een decoratie die doordrenkt is met nostalgie, naar het imago van zijn retro folklore. Eén en ander resulteert in een ongelooflijk rijke collectie van vinylhoezen, tafels en tabourets die met bierbakken opgebouwd worden en waarmee de gezellige en feestelijke ambiance van de bistrots van weleer weer tot leven gebracht wordt. Eén en ander resulteert in een karaktervol decor dat uitnodigt tot een feestje. Er is een zeer lange bar voor zij die graag aan de toog hangen, en een veelvoud aan tafels (hoog, laag en tegen de muur), zodat iedereen er zijn gading vindt en zich op een comfortabele manier kan installeren, vooraleer te gaan dansen.

Recommended on Restaurant Guru

Zotte Mouche is bekroond met de Recommendation on Restaurant Guru 2023 voor de 100% Belgian Experience.

Prix des voyageurs

Zotte Mouche is bekroond met de Trip Advisor Traveller’s Choice Award en staat in de TOP 10% VAN RESTAURANTS WORLDWIDE!

Het goede humeur voor alles

Zotte Mouche, dat ademt alles uit wat synoniem staat voor de ambiance van het vroegere België, op één en dezelfde plek. Dankzij haar retro-populaire stijl is deze nieuwe bistrot dan ook een feestelijke lokatie geworden. Zotte Mouche houdt ervan zijn klanten in een authentieke atmosfeer onder te dompelen, waar nostalgie en het conviviale alle zintuigen bekoren. Kortom een lokatie waar het goed leven is, waar men kan lachen en zich ontspannen, bij een goed biertje en een comforterend gerecht. De perfecte lokatie ook om zich te doen herinneren aan de rijkdom van het Belgische terroir. De lokatie is naar het beeld van haar mascotte, de brouwer. Atypisch, een bon-vivant en met een snor vol met bier incarneert hij het het idee van Zotte Mouche, waar vrienden bijeen komen voor een feestelijk moment, op een perfecte manier. De muziek is er trouwens zeer belangrijk. In deze authentieke Brusselse bistrot wordt er ode gebracht aan het Franse chanson, en dit op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden, op de tonen van DJ Has Been. Op zondagmiddag staat de comeback van de bekende thé dansant op het programma, terwijl ‘s avonds een comeback naar de jaren 60 centraal staat. Deze bistrot geeft een prominente plaats aan zangers zoals Jacques Brel, Georges Brassens of Annie Cordy, en zelfs aan de tooggezangen die alle generaties doen dansen, en waar amusement en spot op het rendez-vous staan.

U zal nooit meer op dezelfde manier naar Brussel kijken.

WordPress PopUp